Please reload

Entradas recientes

Palafrugell encetarà les festes nadalenques amb la tradicional encesa de llums

November 30, 2017

Un any més, Palafrugell iniciarà el programa d’activitats relacionades amb el cicle nadalenc i ho farà amb la tradicional encesa de l’enllumenat ornamental que lluirà durant aquestes festes en els seus carrers,avingudes i places. Aquest proper divendres, 1 de desembre a  partir de 2/4 de 8 del vespre, a plaça Nova, es realitzarà l’encesa simbòlica dels llums, en el decurs d’un acte on també se servirà un bol d’escudella al públic assistent, una iniciativa que per primera vegada comptarà amb la col·laboració dels alumnes de l’Escola d’hosteleria de l’INS Baix Empordà.

 

D’aquesta manera, després de l’acte simbòlic d’encesa de llums el públic assistent podrà degustar tres tipus de sopes, ja que els alumnes elaboraran una escudella tradicional d’hivern amb pollastre i vedella, un brou d’au a la reina amb crostons de pa i la sopa Thai amb carbassa.

 

Amb aquesta participació des de l’INS Baix Empordà es pretén col·laborar amb iniciatives municipals que donen visibilitat a la tasca que porten a terme els alumnes de l’Escola durant el seu procés de formació.

 

Enguany, aquest 2017 el municipi organitza més d’una cinquantena d’activitats durant les festes nadalenques destinada a tots els públics i totes les edats, on hi segueix destacant la Pista de Gel, el Pessebre Vivent de Llofriu i el retorn de les representacions de Els Pastorets.


Pel que fa referència a l’enllumenat, des de l’any 2011, l’Ajuntament de Palafrugell ha realitzat diferents actuacions per tal de distribuir i actualitzar les garlandes dels diferents carrers amb l’objectiu d’oferir una major intensitat i reduir-ne el consum elèctric. 
 

 

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h