Please reload

Entradas recientes

Begur busca la complicitat dels escolars en la prevenció de residus

November 29, 2017

 

L'àrea de Medi Ambient de l'Ajuntament de Begur ha realitzat diferents tallers d'educació ambiental a les escoles l'Olivar Vell d'Esclanyà i Doctor Arruga de Begur en el marc de la celebració  de la Setmana Europea de Prevenció de Residus. Els tallers, realitzats la setmana passada i seguits per més de 60 alumnes dels dos centres educatius, s'han centrat especialment en la sensibilització entorn als residus i el reciclatge. Al mateix temps, els escolars han pogut visitar l'Espai Mas d'en Pinc, on té la seu Medi Ambient, desenvolupar activitats de biodiversitat, conèixer el projecte Smartflower i descobrir la deixalleria municipal.

 

Les visites a les dues escoles ha complementat la jornada sobre prevenció de residus que es va fer el diumenge 19 de novembre a l'entorn del Mas d'en Pinc. La jornada, amb el lema Tanquem el cercle, va aplegar una gran diversitat d'activitats gratuïtes adreçades a tota la família.

 

 

 

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h