Please reload

Entradas recientes

Commemoració del Dia Contra la Violència Masclista

Sant Feliu de Guíxols commemora el Dia contra la violència masclista. Algunes de les activitats ja s'han anat realitzant en les darreres setmanes (tallers, defensa personal, la projecció de la pel.lícula Brava el passat divendres...) i arriben ara les activitats més institucionals.

 

La lectura del Manifest es fa aquest dimecres 22 de novembre, a càrrec de les autoritats locals. Es farà tant a la plaça del Mercat davant l'Ajuntament (amb la lectura del manifest de part de l'alcalde Carles Motas). A la tarda es fa a la plaça Salvador Espriu, amb la regidora d'Igualtat Laura Serrano. En aquest cas, s'acompanyarà l'acte amb una encesa d'espemes (cadascú l'ha de portar!).
L'arc de Sant Benet, davant del Monestir, està il.luminat fins al 26 de novembre, de 18 a 24h, per recordar la lluita contra la violència de gènere.

 

 Tornar a notícies

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h