Please reload

Entradas recientes

Palafrugell recupera la tradició de les representacions teatrals de “Els Pastorets”

November 16, 2017

Palafrugell recupera l’espectacle d’Els Pastorets de Palafrugell per aquesta temporada nadalenca, i ho farà amb 3 actuacions que tindran lloc els dies 1, 7 i 14 de gener. Aquesta tradició a la vila s’havia trencat l’any 2015 quan, per primer cop després de 8 temporades consecutives es van deixar de representar. Ara, després de dos anys d’inactivitat es recupera amb un espectacle de gran format que organitza l’Agrupació Teatral Les Bambolines i l’Area de Cultura de l’Ajuntament de Palafrugell, i que comptarà amb més de 70 actors damunt l’escenari, 30 decorats i nombrosos efectes especials de foc, neu pirotècnia, música en directe i l’habitual presència d’un burro català a escena.


Les representacions d’enguany, es faran els dies 1, 7 i 14 de gener, a les 6 de la tarda, al Teatre Municipal. Les entrades, a un preu de 10 euros es poden adquirir a la taquilla del Teatre Municipal de Palafrugell o a través del web www.elspastoretsdepalafrugell.com, les quals es posaran a la venda a partir del 12 de desembre.


Amb l’objectiu de recuperar la màgia d’un espectacle de caràcter tradicional, l’objectiu dels seus responsables és d’oferir un espectacle dinàmic, adaptat als nous temps i divertit, destinat per a petits i grans amb la idea d’aglutinar un alt nombre espectadors d’arreu de la província al Teatre Municipal de la vila.


L’escenografia de la funció, que s’havia anat renovant els darrers anys, està formada per més de 30 decorats, on alguns d’ells, reprodueixen fidelment espais coneguts i emblemàtics de la vila com la Parròquia de Sant Martí o les casetes marineres de Calella. Aquest també és un dels trets d’identitat de Els Pastorets amb la localitat.


Les representacions d’Els Pastorets de Palafrugell tenen una llarga tradició, sent un dels municipis pioners en aquest tipus de teatralització a Catalunya. Al mateix temps, aquest 2017 es commemoren els 65 anys de les representacions a la vila de l’obra Els  Pastorets o l’Adveniment de l’infant Jesús, de Josep Maria Folch i Torres, versió que fou estrenada a Palafrugell l’any 1952.

 

Més informació al web: www.elspastoretsdepalafrugell.com

 

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h