Please reload

Entradas recientes

L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni substitueix la canonada d'aigua del carrer de la Pedrera

November 14, 2017

L'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni ha iniciat les obres de reposició de 146 metres lineals de la canonada d'aigua potable del carrer de la Pedrera de Sant Antoni. Aquesta actuació, que ha començat a primers de novembre, permetrà substituir la canonada actual per una de nova i evitar així les avaries que es produïen en aquest tram de la xarxa d'aigua. Les obres de substitució permetran substituir la canonada actual de fibrociment de 50 mil·límetres de diàmetre per una de polietilè, que també tindrà més capacitat, amb un diàmetre de 125 mil·límetres, que va des de l'Avinguda dels Països Catalans fins a l'Avinguda de Catalunya. En aquest tram es substituiran 7 escomeses particulars i també es col·locarà un nou hidrant contra incendis.

 

Les obres de substitució de la canonada del carrer de la Pedrera de Sant Antoni permetran reduir o eliminar el nombre d'avaries en aquest punt de la xarxa, i evitar així els freqüents talls de subministrament del servei, així com també contribuiran a millorar el rendiment general de la xarxa d'aigua potable del municipi. Les obres estan promogudes per l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni seguint el projecte redactat pels serveis tècnics municipals d'urbanisme amb l'assessorament de Sorea, empresa concessionària del servei. Les obres s'emmarquen dins dels treballs de conservació i manteniment de la xarxa de distribució d'aigua del municipi, han estat finançades per l'Ajuntament de Calonge i Sant Antoni, amb un cost total de 20.468,26 i les porta a terme l'empresa MIRFER.

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h