Please reload

Entradas recientes

CASTELL-PLATJA D’ARO CELEBRA DISSABTE 18 DE NOVEMBRE EL DIA UNIVERSAL DE LA INFÀNCIA AMB UNA FESTA LÚDICA, FAMILIAR I SOLIDÀRIA

 

 

En motiu del Dia Universal de la Infància, la regidoria d’Infància i Joventut de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro organitza una festa lúdica, festiva, educativa i solidària per a nenes i nens fins a 12 anys i les seves famílies, dissabte 18 de novembre al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro (16.30-20 h). El programa d’activitats, totes gratuïtes, s’inicia amb tallers i activitats relacionades amb els drets dels infants (16.30 h), i també hi ha xocolatada popular (17.30 h), i com a cloenda, espectacle d’animació infantil a càrrec del Grup Xiula (19 h).

 

En el conjunt d’activitats destaquen activitats, tallers i exposicions a càrrec de les entitats Viu Autisme, ONG Global Humanitària i ONG Dagua, el Banc dels Aliments i Protecció Civil. També hi haurà gimcana familiar, jocs heurístic, zona de ball i jocs organitzats per La Casa Lila i el Club Twirling Platja d’Aro; i el racó de psicomotricitat i tallers per als més petits de tot, de la mà dels Espais Familiars Municipals. Alhora, durant tota la tarda, hi ha instal·lat un estand solidari de recollida de roba i aliments per a infants (galetes, cereals, llet, cacau, sucre, puré de fruita i verdura, pasta, etc.).

 

La diada commemora el 20 de novembre de l'any 1959 quan es va signar la Declaració Universal dels Drets de l’Infant; i també el 20 de novembre de 1989 data d’adopció de la Convenció dels Drets de l’Infant a l'Assemblea General de les Nacions Unides. Justament per això a mitja tarda (18.20 h) els infants del Casal Prejúniors faran la lectura pública del manifest de la diada. Simultàniament, durant tota aquesta setmana els espais municipals de lleure educatiu -Casa Lila, Casals Prejúnior i Casal Júniors- treballaran els continguts de l’exposició Los pueblos indígenas, cedida per Global Humanitaria.

 

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h