Please reload

Entradas recientes

Els Mossos detenen un home amb més de 14 kg de marihuana dins la maleta a l’estació de l’AVE a l’Alt Empordà

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres (Alt Empordà), van detenir el dia 8 de novembre, un home, de 38 anys, de nacionalitat espanyola i veí d’Osca, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

 

A quarts de set de la tarda del mateix dia 8 de novembre, els mossos van saber que a l’estació de l’AVE de Vilafant (Alt Empordà) un home, presumiblement, transportava droga dins la maleta.

 

El vigilant de seguretat de l’estació de tren va veure cinc paquets sospitosos en passar la maleta per l’escàner. Els paquets anaven embolicats amb paper d’alumini i film transparent i desprenien una forta olor a marihuana.

 

Els agents en arribar al lloc van comprovar que el passatger duia més de 14 kg de marihuana dins el se equipatge, aquesta droga  segons estimacions de la Oficina Central Nacional d’Estupefaents del Ministeri d’Interior estaria valorada en més de 14.500 euros.

 

Davant les evidències, la policia va detenir l’home com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública.

 

El detingut, sense antecedents, va passar el dia 10 de novembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual  en va decretar la seva llibertat.

 

 

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h