Please reload

Entradas recientes

S'ajorna el concert de Kepa Junkera & Amics de "FOK" a l'Espai Ter de Torroella de Montgrí

L'Auditori Teatre Espai Ter de Torroella de Montgrí de forma consensuada amb els artistes ha decidit ajornar el concert de presentació del nou treball “FOK” de Kepa Junkera, previst per aquest dissabte 11 de novembre a les 21 h, per mostrar la seva solidaritat amb els presos polítics i atesa la coincidència amb la convocatòria d'una manifestació de rebuig a les detencions d'una part del Govern de la Generalitat i de membres de la societat civil el mateix dissabte a les 17 h a Barcelona.

La detenció de la consellera torroellenca Dolors Bassa i l’ordre de detenció del Conseller de Cultura Lluís Puig, actualment a Bèlgica (el Departament de Cultura ha col·laborat en la producció del treball de Junkera i el conseller havia d’ésser present al concert), han estat motius determinants a l'hora de posposar l'espectacle i traslladar-lo al divendres 29 de desembre, a les 21 h. 

Per part de l’Auditori Teatre Espai Ter demanem disculpes per a l’afectació que pugui suposar al públic assistent aquest ajornament. Igualment preguem a totes les persones que havien adquirit entrades per al concert i que que per qualsevol motiu no puguin assistir a la nova data del 29 de desembre, que es posin en contacte amb l’Espai Ter i se’ls retornaran els diners.

 

 

 

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h