Please reload

Entradas recientes

Mor un home mentre treballava en una empresa de gestió i reciclatge de residus a Llagostera (Gironès)

 

 

Pels volts de tres quarts de quatre d’aquesta tarda agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Girona han rebut l’avís que un treballador d’una empresa dedicada a la gestió i reciclatge de residus de Llagostera, havia resultat ferit de gravetat.

 

 

Quan els mossos han arribat a l’empresa, els companys de la víctima han explicat que els fets han passat quan es trobava entre unes columnes de bales de paper, una de les quals li ha caigut a sobre.

 

 

Tot i la ràpida actuació dels testimonis per retirar la bala de paper, d’una tona de pes, amb un carretó elevador, no s’ha pogut fer res per salvar-li la vida. Es tracta d’un home de 48 anys, de nacionalitat espanyola i veí de la població de Llagostera.

 

 

Al lloc dels fets s’hi han traslladat dues patrulles de mossos d’esquadra, diverses dotacions de la Policia Local de Llagostera, el Sistema d’Emergències Mèdiques i tres dotacions de Bombers de la Generalitat.

 

 

Els mossos han posat els fets en coneixement del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona i del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies, d’acord amb els procediments habituals en accidents laborals amb víctimes mortals.

 

 

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h