Please reload

Entradas recientes

La gran festa de la gran gent

Sant Feliu de Guíxols va celebrar el passat 5 de novembre la Segona Edició de la Festa de la Gent Gran, al Pavelló de la Corxera. L'acte, que l'humorista Jordi LP va demanar que es al futur canviés de nom i s'anomenés "Festa de la Gran Gent" (i no de la 'gent gran') va aplegar prop de 840 convidats, als quals s'hi van afegir la seixantena de col.laboradors, voluntaris, músics, treballadors i artistes. Així, unes 900 persones van reunir-se per celebrar la Festa anual d'aquest col·lectiu, que a Sant Feliu de Guíxols està format per 4117 persones, les que consten al padró com a majors de 65 anys.

 

El Pavelló de la Corxera va obrir les portes a les 13h i ja només d'entrar els esperava el plató de Televisió Costa Brava. La cadena va emetre un programa en directe, presentat per Núria Cucharero, amb entrevistes a diferents persones relacionades amb la gent gran. L'espai televisiu es va repetir diumenge en dues ocasions, dilluns dia 6 de novembre es repeteix a les 15h i a les 21h i també es pot consultar online: (si teniu Facebook, el podeu veure fent clic aquí: https://www.facebook.com/tvcostabrava/videos/1498603910236214/ )

 

Un cop la gent va estar entaulada, es va servir el dinar (amanida, arròs i graellada de carn) i el presentador de l'acte va anunciar el programa festiu algunes sorpreses per tota la tarda.

 

Els presents van aplaudir en nombroses ocasions l'equip de cuiners (El Rebost d'en Bacus) i molt especialment la colla de motards Pirates de Sant Feliu, per la seva gran implicació en la festa. Cada taula tenia un 'pirata' fent de cambrer, cosa que permetia que la gent gran no s'hagués d'aixecar en cap moment, i pugués gaudir de la taula i la companyia.

 

L'alcalde, Carles Motas, acompanyat del primer tinent d'alcalde, Josep Melcior Muñoz i de la regidora d'Envelliment actiu, Fina Cosp i la d'acció Social, Laura Serrano, va agrair la tasca de tothom per haver fet un homenatge tan lluït a la gent gran. Motas va dir que "la festa de la gent gran ha vingut per quedar-se", i va protagonitzar diferents moments amb la gent gran, com encetar el ball d'inici de la festa amb una membre del casal de Vilartagues, Juanita Sinclair. La tarda va ser carregada de detalls i actuacions, emotivitat i celebració.

 

L'humorista Jordi LP va fer posar les rialles de la gent tractant diferents temàtiques. I el plat fort va venir amb l'orquestra La Chatta, amb Ingrid i Llorenç, i un magnífic acompanyament de músics extraordinaris, durant un ball de tarda intens.

 

Tot i acabar més tard, a partir de les sis de la tarda es va posar en marxa el servei de bus gratuït per portar la gent de retorn a casa seva.

 

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h