Please reload

Entradas recientes

Esteu a punt? Arriba el curs ‘La rebuda del nadó’ a Torroella de Montgrí

Després de l’èxit de les vuit sessions anteriors que han tingut lloc a Girona, el curs ‘La rebuda del nadó’ es farà també a Torroella de Montgrí, els dies 12 i 19 de desembre a Essentia Centre Mèdic, organitzat pel Montessori Palau Montgrí.

 

Es tracta de dues sessions en grup reduït (màxim 25 persones) que tenen per objectiu recalcar la importància de les primeres setmanes de vida, un període de vital importància per al desenvolupament sa del nen. Les sessions estan impartides per dues Guies-Montessori de 0 a 3 anys.

 

Aquest curs s’engloba dins els ‘Programes d’apropament al mètode Montessori per a infants i famílies’ i que ofereixen assessorament a les famílies que estan esperant un fill o l’acaben de tenir, per orientar sobre com preparar l’arribada del nadó, segons les teories més actuals tant de psicologia com de Neurociència.

Aquest curs s’ha portat a terme en vuit ocasions més, a la Clínica Girona, a la Clínica Bofill i al Col·legi de Metges i ja són més de 350 pares i mares els que han participat en els nostres programes d’assessorament.

 

El preu de la inscripció és de 15€ per a les dues sessions i el nombre de places disponibles és de 25. Cal inscripció prèvia a través del següent formulari:

http://www.montessoripalaumontgri.com/activitats/la-rebuda-del-nado/

 

Fotografia: 8a edició de ‘La rebuda del nadó’ a la Clínica Girona

Autoria: Montessori Palau Girona

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h