Please reload

Entradas recientes

La Brigada municipal ha iniciat el procés d’instal·lació de la il·luminació nadalenca als carrers de Palamós

November 6, 2017

Els treballs d’ubicació d’aquests elements lumínics han començat pels carrers del nucli antic de la vila. Seguint la dinàmica dels darrers anys, la totalitat dels models instal·lats es basen en sistemes que potencien l’estalvi energètic, amb la ubicació de fil lumínic i de garlandes fabricades amb “LED”.

 

L’avinguda central de l’Onze de Setembre, mantindrà la seva original il·luminació basada en tires de garlandes que reprodueixen conjunts de boles nadalenques.

 

Com és tradició la decoració amb llum dels carrers de Palamós es posarà en funcionament just abans de l’inici del primer pont festiu de desembre.  

 

Els diversos models de decoració lluminosa

El treball ha seguit amb el procés d'instal·lació dels 1.400 m2 de l’anomenat tendal lluminós o sostre, que se situa a uns quatre metres d’altura per damunt dels carrers comercials del centre de la vila, concretament els de Tauler i Servià, Cervantes, Dídac Garrell, Major i plaça dels Arbres. O bé els prop de sis mil metres de mànega que decora un bon gruix dels fanals al municipi i que són elaborats amb fil lumínic

 

 

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h