Please reload

Entradas recientes

Culmina la segona fase de la restauració de les pintures de l’església parroquial de Palafrugell

November 3, 2017

Des de principi d’estiu, l’absis de l’església parroquial de Sant Martí de Palafrugell llueix quasi bé en tot el seu esplendor original un cop finalitzada la segona fase o intervenció de la restauració de les pintures murals que embelleixen el seu interior. Si la primera fase, feta sota l’impuls de l’anterior rector, Mn Felip Hereu, va servir per recuperar els plafons inferiors de l’absis i una part dels del mig —a més de la imatgeria absenta i altres elements decoratius del sector—, així com un petit tram de la capella fonda, aquesta segona fase, promoguda per l’actual titular de la parròquia, Mn Rafel Felipe, ha prosseguit amb els plafons mitjans i superiors del presbiteri. D’aquesta manera, tota la paret de l’absis, el punt més important litúrgicament i artísticament de l’església, ha quedat restaurat. Només resten per fer els revoltons del sostre, on conflueix la volta de la nau principal.

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h