Please reload

Entradas recientes

El Mercat Municipal de Palamós fomenta l'alimentació sana a través del consum de productes locals

November 2, 2017

L'Associació del Mercat Municipal de Palamós i l'Àrea municipal de Promoció Econòmica organitzen la campanya "Productes de tardor al mercat",  mitjançant la qual es posa en valor la funció d'aquest equipament promocionant la qualitat dels seus productes de proximitat, frescos i de temporada.

 

La campanya es va iniciar el 28 d'octubre i s'allargarà fins al 2 de desembre, i inclou importants descomptes de productes de tardor com ara fruites i verdures, pa, pesca salada, carnisseria, xarcuteria, peix i marisc, entre d’altres.

 

 

Vals de regal i concurs de receptes

La proposta "Productes de tardor al mercat" té l'objectiu de fomentar una alimentació sana a través del consum de productes locals propis de la tardor i per això també inclou vals de regal de productes de les parades del mercat. Tots els clients/es que comprin al mercat municipal rebran una butlleta per a participar en aquest sorteig.

 

A banda s'organitza també un concurs de receptes elaborades amb productes de tardor, amb destacats premis per als guanyadors/es. Per a poder participar-hi cal escriure una recepta mitjançant la qual es promocioni la cuina local amb productes de tardor. La recepta s'haurà de lliurar a les bústies que s'hauran habilitat a les diverses parades del mercat.

 

Posteriorment un jurat de cuiners/es experts seleccionarà les tres millors receptes, es farà el lliurament de premi al guanyador/a i les receptes guanyadores es cuinaran al Mercat Municipal de Palamós.

 

Tornar a notícies

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h