Please reload

Entradas recientes

Tapes d’autor

Una dotzena d’establiments de Platja d’Aro proposen descobrir, del 20 d’octubre al 26 de novembre, les seves tapes d’autor, en una ruta que proposa als comensals gaudir de tota  la  creativitat gastronòmica dels cuiners concentrada en aquestes petites, però sorprenents, propostes que gràcies a la seva creativitat, originalitat i combinació de gustos, s’apropen cada dia més a l’alta cuina. Les tapes s’acompanyen d’una copa de vi, canya de cervesa o aigua, i totes són a un preu únic de 3’50 euros. Hi participen els establiments The Grill BB, DBurger, El Cisne, Bar Bona, Catalina, Lizarrán, DGust, Pizzeria La Riera, La Tableta, Aradi, Sushi d’Aro i Bon Dia. Una iniciativa de l’Associació Nit i Dia d’Hoteleria, Restauració i Oci amb el suport d’ARO impulsa-Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro.

 

 

Tornar a Notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h