Please reload

Entradas recientes

El quiosc del Camp d’en Prats acull el projecte del Centre de Cultius Tramuntana

September 27, 2017

El cèntric quiosc situat al Camp d’en Prats, a la vila de Palafrugell, acull des de fa uns dies un projecte del Centre de Cultius Tramuntana amb l’objectiu de treballar en benefici de la inserció social i laboral de les persones amb discapacitat psíquica de la comarca del Baix Empordà. D’aquesta manera, des de fa unes setmanes, l’Ajuntament de Palafrugell va atorgar una llicència d’ocupació indefinida per a l’ús privatiu i gratuït d’aquest quiosc per tal de consolidar aquesta iniciativa de caràcter social. 

 

A partir d’ara, al quiosc es troben a la venda les plantes del Centre de Cultius, així com també altres productes que treballen els usuaris del servei. El Centre es dedica al cultiu de plantes arbustives, aromàtiques, coníferes, enfiladisses, entapissant, vivaç, rocalla i de temporada. Al mateix temps, també disposen d’arbres fruiters i planters i d’un servei de jardineria.

 

El quiosc del Camp d’en Prats forma part del patrimoni de Palafrugell des de l’any 1951. Fins fa poc ha estat en règim d’arrendament per a la venda de premsa, diaris i revistes.

 

 

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h