Please reload

Entradas recientes

Un Papamòbil guanya la III baixada de carretons de Begur

September 19, 2017

Un Papamòbil, fet per veïns de Begur, es va endur el premi al millor carretó de la III baixada d’aparells mòbils sense motor de fabricació casolana del municipi, que organitzava l’associació 40’s Begur dins del programa d’actes de la festa major de Santa Reparada. En aquesta edició van participar un total de 13 carretons, que provenien tots ells de Begur a excepció d’un de la Bisbal d’Empordà (La bèstia) i un altre de Parets del Vallès (L’anticuari). Seguidament es va fer el dinar de germanor, que va aplegar més de 150 persones i una xocolatada popular, obsequi de la fonda Caner.

 

A part del Papamòbil, van estar guardonats Gamusins, que era un gran parc infantil, com a carretó més divertit; Red Baron, un avió de la Primera Guerra Mundial, com el més divertit, i l’Anticuari, com el més treballat. La baixada va ser, com en les edicions anteriors, des de la plaça Forgas fins a baix el carrer Onze de Setembre. Tots els carretons van fer dues baixades.

 

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h