Please reload

Entradas recientes

Palafrugell participarà a la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura amb diverses activitats

September 18, 2017

Palafrugell participa a la Setmana de la Mobilitat 2017 (del 16 al 22 de setembre) programant diverses activitats.  

 

Entre les múltiples propostes, cal destacar una Pedalada popular que coordinarà l’àrea de Medi Ambient i el departament de Mobilitat. La proposta permetrà recórrer el municipi a través d’un itinerari urbà – rústic, que s’iniciarà a les 10 del matí amb sortida des de l’avinguda Josep Pla i s’allargarà durant una hora. Per participar-hi només cal inscriure’s a través del web www.palafrugell.cat a l’apartat de la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura. Paral·lelament, vinculada a aquesta pedalada es farà un taller destinat a nens i nenes de 4 a 12 anys sota el títol Equipa la teva bicicleta. Serà un taller de manualitats on els nens i nenes pinten, retallen i enganxen les diferents parts i complements d'una bicicleta.

 

 

Segons el regidor de seguretat ciutadana i civisme, Xavier Jonama “amb aquest programa es pretén donar una empenta a l’ús de la bicicleta i tindrà continuïtat amb la implementació de les accions previstes en el Pla de Mobilitat, que fins ara han estat prioritàries, així com la connexió amb les Vies Verdes i els nuclis costaners”.

 

D’altra banda, del dilluns 18 fins el divendres 22 s’organitzen sortides vinculades a l’Educació Vial o els monitors de la Policia Local sortiran al carrera amb els alumnes del curs anterior per posar en pràctica els coneixements adquirits. L’any passat, en aquesta activitat hi van participar més de 600 alumnes de les diferents escoles de la vila. 

 

Palafrugell també apostarà, un any més, per organitzar un “dia sense cotxes”, aquest serà el dia 22 de setembre, i es prioritzarà la circulació dels vianants i les bicicletes per damunt la presència dels vehicles motoritzats a la zona centre del nucli de Palafrugell.

 

Del 16 al 22 de setembre se celebra a Catalunya la Setmana de la Mobilitat Sostenible i Segura que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric, així com visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació. Sota el lema “Mobilitza’t per un aire més net!”, la Setmana del 2017 a més de vetllar per una vida saludable, sostenible i segura, també reforça el poder de la ciutadania per millorar la qualitat de l'aire que respirem. 

 

 

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h