Please reload

Entradas recientes

El fotògraf Sergio Sabini exposa PaJAZZfrugell al Teatre Municipal de Palafrugell

September 15, 2017

Fins el proper 29 d’octubre es pot visitar l’exposició fotogràfica “PaJAZZfrugell” de Sergio Sabini a la sala d’exposicions del Teatre Municipal de Palafrugell.

 

Coincidint amb l’inici d’aquesta nova edició de l’Street Jazz es va inaugurar aquest recull fotogràfic que està format per una cinquantena d’imatges que recullen l’essència del Festival de Jazz Costa Brava, el qual enguany arribarà a la seva 23a edició.  

 

La mostra combina la fascinació del seu autor pel gènere del jazz amb una acurada fotografia realitzada en blanc i negre. Com assidu del Festival que té lloc a Palafrugell ha recollit, a través de l’objectiu de la seva càmera, els principals artistes que han passat pel Festival en les últimes edicions, i també hi destaca com copsa el públic assistent i la seva mirada.

 

 

Sergio Sabini Celio

Sergio Sabini Celio va néixer 25 de març de 1951 a Montevideo (Uruguay). L’any 1973 es va establir a Barcelona, i va desenvolupar la seva  activitat professional a l’àrea de les ciències empresarials, compartint paral·lelament aquesta activitat amb l’afició per la fotografia.

 

Com a fotògraf (activitat a la que últimament més hores dedica), els seus treballs mostren un marcat interès pels problemes de la societat, la natura i també la música, concretament el jazz.

 

Sabini, el passat any 2016 va portar a Palafrugell l’exposició fotogràfica “Muñecas”. Les imatges exposades tenien com a voluntat mostrar el paper que s’ha adjudicat a la dona en el món occidental, a través de les fotografies que l’autor va prendre, principalment, a “Els Encants” de Barcelona. 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h