Please reload

Entradas recientes

Begur es va vestir de blanc per gaudir dels indians

September 15, 2017

Begur es va tornar a quedar petita davant l’allau de persones que van voler gaudir de la Fira d’Indians, que arribava a la XIV edició. Rues de gent, molta d’ella vestida de blanc, com marquen els cànons, van desfilar pels carrers i places de Begur per gaudir de tota la seva màgia, de tallers infantils a visites guiades amb el grup de teatre Mutis, de conferències a cercavila amb una comparsa cubana, de castellers a havaneres, i molta i molta música cubana des del matí fins a la nit. Però també del seu ambient indià, amb els espais públics decorats d’acords amb oficis indians, seguint la temàtica d’aquest any, sense oblidar el fet de poder degustar la gastronomia caribenya, amb el tradicional mojito.

 

 

 

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h