Please reload

Entradas recientes

L’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palafrugell organitza una neteja del fons marí al Port Pelegrí de Calella i a la platja de Llafranc

September 14, 2017

El proper dissabte, 15 de setembre, es tornarà a desenvolupar una neteja del fons marí al Port Pelegrí de Calella de Palafrugell i, paral·lelament, també es se’n farà una al litoral de Llafranc.

 

L’activitat està organitzada des de l’Àrea de Medi Ambient de l’Ajuntament de Palafrugell i compta amb la col·laboració de les empreses Poseidon Nemrod Diving (Port Pelegrí) a Calella i Barracuda Diving Center a Llafranc.

 

La previsió d’enguany és que els participants iniciïn l’activitat a les 10 del matí amb la immersió a les platges i al llarg de la jornada matinal els submarinistes retirin els residus classificant-los per tipologies. A partir de les 11 del matí està previst pesar els residus recollits i també, a la mateixa hora, començarà la neteja amb caiac de la badia de Llafranc (a càrrec de Tourist Service).

 

L’any passat hi van participar 13 voluntaris (6 al Port Pelegrí i 7 a Llafranc) els quals van recollir en total 25 quilos de residus. Cal destacar que els participants van trobar un fons marí molt net.

 

Tal i com és habitual, un cop finalitzada la temporada turística, a mitjans del mes de setembre, s’organitzen aquestes activitats amb l’objectiu de conscienciar la gent de la importància conservar l'ecosistema marí i evitar abocar residus al mar.

 

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h