Please reload

Entradas recientes

Miss World Spain

September 12, 2017

Les 52 candidates a esdevenir la representant de l’estat espanyol a Miss Món 2017 el proper mes novembre a la Xina, es concentren una setmana a Platja d’Aro per desenvolupar-hi diverses proves -bellesa amb propòsit, multimèdia, esport, talent, top model, entrevista- . Dimecres 13 de setembre (20.30 h) desfilada de modal a cel obert a l’Avinguda de S’Agaró de Platja d’Aro amb la col·laboració del comerç local i dissabte 16 de setembre (21.30 h) gran gala final d’elecció al Palau d’Esports i Congressos

 

 Tornar a notícies

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h