Please reload

Entradas recientes

La Bisbal va celebrar la XXX Fira de l’11 de setembre amb Brocanters, Col·leccionisme i Joguines

L’edició comptava amb més de 30 expositors que oferien tot tipus d’antiguitats i objectes de brocanteria i també peces de col·leccionisme i joguines. Una edició variada d’oferta i especialment una presència major d’expositors vinculats amb el món del col·leccionisme.. La fira l’organitzava l’àrea de Promoció i Desenvolupament Local de l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà amb la col·laboració de l’Associació Antiquaris, Brocanters i Restauradors de la Bisbal i rodalies.

 

Aquest any, coincidint de nou amb la Fira, es va programar amb diferents bars i restaurants participants la quarta jornada del vermut, en què el fil conductor de la jornada gastronòmica era que el vermut sigui servit amb sifó conjuntament amb una tapa en els 10 establiments participants d’aquesta edició. Els establiments participants que van oferir el vermut el mateix dia 11 al migdia van ser: Cafeteria Bisbal Park, Cafeteria l’Escut, Taverna Flanagan’s, Frandfurt Castell, Bar restaurant El Sedàs, Cafeteria Bar el Raval, Bar Restaurant el Toc, Restaurant els Indians, Pastisseria Cafeteria Can Font, Bar Muntanya.

 

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h