Please reload

Entradas recientes

Ingressa a presó per un robatori violent en un domicili de Bescanó

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Girona van detenir el 4 de setembre, un home de 37 anys, de nacionalitat senegalesa i veí de Salt, com a presumpte autor d’un delicte de robatori amb violència i intimidació.

 

Els fets es remunten al migdia del passat 1 de juliol, quan un home gran va ser víctima d’un robatori violent dins el seu domicili de la població de Bescanó.

 

Quan la víctima va tornar al seu domicili va trobar un home dins la casa que hi estava robant. En veure’s sorprès, l’agressor el va amenaçar amb una barra de ferro per tal que li donés diners. L’home, molt espantat, li va donar tot el que portava dins la cartera, uns 400 euros. Seguidament el lladre va fugir amb els diners i amb diverses joies que va trobar dins l’habitatge.

 

La Unitat d’Investigació de la comissaria de Girona va fer-se càrrec del cas i, després de diverses indagacions, van aconseguir identificar el presumpte autor del robatori. Aquest va ser localitzat i detingut el 4 de setembre a Aiguaviva (Gironès).

 

El detingut, a qui li consten antecedents, va passar el dia 5 de setembre a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual va decretar el seu ingrés a presó.

 

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h