Please reload

Entradas recientes

L’Street Jazz inicia la programació del 23è Festival de Jazz Costa Brava de Palafrugell

September 4, 2017

El 23è Festival de Jazz Costa Brava de Palafrugell, que se celebrarà enguany del 12 al 15 d’octubre, tindrà com a preàmbul l’Street Jazz Costa Brava una proposta de concerts gratuïts que tindran lloc el cap de setmana del 9 i 10 de setembre, organitzats per l’Àrea de Cultura de l’Ajuntament.

 

L’edició d’enguany de l’Street Jazz Costa Brava oferirà sis concerts de l’escena catalana amb pinzellades internacionals a la plaça Nova. En primer lloc, el dissabte a 2/4 de 12 del migdia, actuaran Dave Mitchell & Fredric Carlquist, guitarrista de Kansas City i saxofonista suec, respectivament. El segon concert, a la 1 de la tarda anirà a càrrec de Chino & The Big Bet, una referència en l’escena del blues i el swing.

 

Els concerts seguiran a la tarda amb l’actuació a 2/4 de 7 de Big Mama Montse i Víctor Puertas, dos dels millors músics del món del blues amb un reconegut prestigi internacional. Els concerts de dissabte finalitzaran, a les 8 del vespre, amb el ritme de Koko Jean & The Tonics. Pel que fa al diumenge, la formació Shu Shu i la veu de Sinead Savage faran un repàs als clàssics del funk i el soul a partir de les 12 del migdia. L’Street finalitzarà amb el gran concert homenatge a Louis Armstrong a càrrec dels Jazzcare All Stars, dirigits per Alain Guiu que tindrà lloc a partir de les 7 de la tarda.

 

L’exposició PaJAZZfrugell arrodonirà el cap de setmana d’Street. Es tracta d’un recull de fotografies del 22è Festival, a càrrec del fotògraf Sergio Sabini, que es podrà visitar fins al 29 d’octubre a la sala d’exposicions del TMP.

 

El Festival tindrà continuïtat durant quatre caps de setmana (15 i 16, 22 i 23, 29 i 30 de setembre i 6 i 7 d'octubre) al llarg dels quals diferents locals d'oci i restauració de Palafrugell participaran a l'Off Jazz Festival  oferint concerts amb sopars, tapes, copes i còctels. Els establiments que hi prendran part són: Gretel, Gretel Can Mario, Hotel Llevant, Hotel Tamariu, Hotel Terralet, Hotel Terramar, La Guitarra i Mediterrània Espai Fòrum.

 

El 23è Festival de Jazz Costa Brava, del 12 al 15 d’octubre, tindrà com a cap de cartell el cantant i compositor britànic Myles Sanko amb una consolidada carrera a l’escena del soul i el jazz contemporani, essent un dels artistes més destacats del seu gènere a nivell europeu. Dissabte 14 d’octubre presentarà al TMP el seu darrer disc Just Being Me.

 

Sens dubte un altre dels atractius del festival és la producció pròpia Jazz&Rouge, un maridatge gastronòmic entre el jazz de The Black Barbies, els vins del Celler Masia Serra de Cantallops i les tapes d’autor del xef Pere Malagelada del Restaurant El Càntir (Calella de Palafrugell) que repeteix per segon any consecutiu l’oferta gastronòmica del festival. El maridatge musical, enològic i gastronòmic s’oferirà al Centre Fraternal el 12 d’octubre a les 21h i les places són limitades.

 

 

 

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h