Please reload

Entradas recientes

Begur inverteix més de 70.000 euros en millores dels tres centres educatius del municipi

August 31, 2017

L’àrea d’Ensenyament de l’Ajuntament de Begur inverteix 72.988,59 euros en millores dels tres centres educatius del municipi, les escoles Doctor Arruga de Begur i l’Olivar Vell d’Esclanyà i la llar d’infant Ses Falugues.

 

La principal obra, que s’ha emportat més de la meitat de la inversió, ha estat el mur de contenció nou de la part alta del centre d’Esclanyà, a més, del tancant i de l’ampliació de la vorera, que puja en total a 38.152,63. A l’escola de Begur, la major inversió d’enguany ha estat la continuació del canvi de finestres, amb un cost global de 14.494,32 euros. “Creiem que els centres han d’estar en les millors condicions per poder oferir una educació superior”, ha manifestat la regidora d’Ensenyament, Maite Martín. L’any passat, l’Ajuntament begurenc va invertir en els tres centres més de 45.000 euros.

 

A l’escola l’Olivar Vell també s’està executant el canvi de sanejament, amb una inversió de 5.288 euros, els sanitaris i rentamans, 3.553,59, i la remodelació de la pista de bàsquet i pati, amb 2.257 euros. Mentre al Doctor Arruga, es col·labora en la remodelació de la biblioteca, 4.097,06 euros, i diverses millores a la cuina, 772,71 euros. I a la llar d’infants, nou mobiliari, amb una inversió de 1.455,63 euros, i previsió de posar terra de vinil al vestíbul, amb uns 1.500 euros.

 

A més, a l’escola de Begur es participa en els projectes educatius projecte dansa Cobosmika, amb 1.100 euros, club de lectura d’alumnes, 1.417,65 euros, i curs de formació professorat amb col·laboració amb la Fundació Josep Pallach, amb 138,12 euros. Mentre a Ses Falugues, en diversos projectes educatius amb l’AMPA, amb 300 euros. Sense oblidar, els ajuts en el transport en autocar per participar en activitats diverses, com la piscina o el festival de Cinema de Begur, o l’esmorzar de la llar d’infants durant el carnaval, entre molts d’altres.

 

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h