Please reload

Entradas recientes

20a Edició de la travessia nedant de Platja d’Aro-club natació Riembau diumenge 3 de setembre seguint l’itinerari de la “via brava”

Vintena edició de la Travessia Nedant de Platja d’Aro, diumenge 3 de setembre, organitzada pel Club de Natació Riembau de Platja d’Aro amb la col·laboració de la regidoria d’Esports de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro. Oberta a la participació d’un màxim de 200 atletes a partir de 12 anys, té una distància d’uns 2.000 metres per a totes les categories, en un recorregut que transcorre per la Via Brava de Platja d’Aro, des de la Platja de Racó (davant l’Hostal de la Gavina) fins a la Platja Sa Conca de S’Agaró. Inscripcions anticipades en línia al portal de tempsXcurses (12 euros) fins al divendres 1 de setembre (20 h). Si encara hi ha places lliures, també es poden fer el mateix dia de la cursa (15 euros). Lliurament de dorsals i xips de control de 9 a 10.30 h i sortida a les 11 h del matí.

 

S’han fixat diferents categories a partir de 12 anys (els menors de 14 anys es recomana que vagin acompanyats d’un adult), en les modalitats masculina i femenina: Menors (12-14 anys), Júniors (15-17 anys), Absoluts (18-29 anys), Màster +30 (30-39 anys), Màster +40 (40-49 anys), Màster +50 (50-59 anys), Màster +60 (60-69 anys) i Màster +70 (70 anys i més grans). Hi haurà obsequi per a tots els participants, guardons per al 1r i 2n classificat de cada categoria i modalitat i també per als primers classificats d’àmbit local (empadronats al municipi o nedadors del CN Riembau). Està prohibida la utilització de neoprè o similars. La durada màxima de la prova és d’una hora i mitja i cal completat la meitat de la prova en menys de 45 minuts (transcorregut aquest temps, si algun nedador no ha assolit els objectius, serà recollit per la barca de l’organització i acompanyat fins a l’arribada).

 

La participació a la travessia es pot vincular a la iniciativa municipal Fem Esport 365! que pretén incentivar al conjunt de la població a assolir un estil de vida actiu i saludable a partir de l’assoliment de diversos reptes que es mesuren en la conversió de les calories que es consumeixen realitzant qualsevol activitat esportiva (individual, en equip, etc.), en punts. El primer repte és l’obtenció de 360 punts abans del 10 de setembre per aconseguir el regal d’una bossa per posar-hi el mòbil quan es va a córrer o a caminar i participar en el sorteig de diversos vals de compra de 30 euros de Decathlon. Hom pot adherir-se a la iniciativa mitjançant l’aplicació WeFitter o lloc web www.femesport365.cat, amb l’avantatge que es pot vincular amb més 15 dispositius i apps majoritàries d’àmbit esportiu.

 

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h