Please reload

Entradas recientes

“Street Outlet platja d’aro” el proper cap de setmana 2 i 3 de setembre amb les millors seleccions, ofertes i promocions comercials de finals d’estiu

Nova edició de la proposta Street Outlet Platja d’Aro, el proper cap de setmana 2 i 3 de setembre de 2017 (10-22 h). Durant dos dies, més d’un centenar de comerços i establiments prenen el carrers del centre de la ciutat per presentar-hi moda, tendències, colors, estil, personalitat i varietat amb les millors ofertes de l’any a l’entorn d’un ampli estoc de productes de primer nivell a preus immillorables: roba i sabateria, material esportiu, complements, colònies i perfums, llibres, objectes de regal i de la llar, etc. Una oportunitat única per cercar i trobar grans oportunitats de compra en el centre comercial i oci a cel obert més gran de la Costa Brava.

 

 

 

Una iniciativa de l’Associació d’Empresaris de Castell-Platja d’Aro i S’Agaró amb el suport de la regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament; que després de l’edició de l’estiu de 2015 va abandonar el nom clàssic i el model tradicional de La Botiga al Carrer, iniciat l’estiu de l’any 2000 i que s’ha celebrat, des de llavors, ininterrompudament dos cops l’any, tot coincidint amb el final de la temporada d’hivern i d’estiu. També llavors es va estrenar el nou model -que ara també es manté- de bosses de paper i plàstic que de manera unificada distribueixen els establiments participants per a les compres dels clients, així com la campanya de promoció de l’esdeveniment a diferents mitjans de comunicació.

 

Amb el nou concepte Street Oultet, Platja d’Aro vol mostrar tot el seu potencial i oferta comercial i de serveis i però donant protagonisme a cada establiment participant, mostrant el seu productes amb la voluntat d’atreure públic a cada botiga; alhora que es generen dues jornades de comerç lúdic, en la que tant els compradors com els comerciants poden trobar-se en un espai diferent i més participatiu. Aquesta acció de dinamització comercial s’afegeix a altres iniciatives que desenvolupen conjuntament, tot l’any, l’Associació d’Empresaris i l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro.

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h