Please reload

Entradas recientes

Convocat el 16è concurs de còmic de castell-platja d’aro en les modalitats de tira còmica, historieta i animació dotat amb 1.750 euros en premis

Setzena edició del Concurs de Còmic de Castell-Platja d’Aro, convocat per l’Ajuntament de la mà de la Biblioteca Mercè Rodoreda, obert a tothom que es divideix en dues categories: infantis i joves (9-16 anys) i adults (a partir de 17 anys). El termini de presentació d’originals és del 13 al 25 de novembre de 2017. Els premis, valorats en conjunt en 1.750 euros, es lliuraran durant el mes de desembre d’enguany al Castell de Benedormiens de Castell d’Aro, i l’exposició pública de les obres participants al concurs serà del 2 al 31 de gener de 2018, a la mateixa biblioteca.

 

 

 

El tema del concurs és lliure, i els treballs han de ser inèdits, i no premiats en cap altre concurs. Els diàlegs poden ser en català o castellà, i la tècnica també és lliure. Hi ha tres modalitats: tira còmica (de 2 a 4 vinyetes), historieta (a partir de cinc vinyetes i fins a tres A4 en la categoria infantil i juvenil, i entre tres i sis A4 com a màxim en la categoria d’adults), i animació (en qualsevol tècnica amb una extensió de 15 segons fins a 4 minuts). La participació en el concurs pot ser individual o a dues mans, i cada participant o equip pot presentar un màxim d’una obra per a cada modalitat del concurs.

 

En la categoria de joves els guardons de tira còmica són 60 i 40 euros (1r i 2n premi); els d’historieta 80 i 50 euros (1r i 2n premi); i els d’animació 150 i 90 euros (1r i 2n premi). En la categoria d’adults els guardons de tira còmica són 150 i 90 euros (1r i 2n premi); els d’historieta 350 i 200 euros (1r i 2n premi); i els d’animació 250 i 100 euros (1r i 2n premi). Així mateix, si el jurat ho considera oportú, es poden atorgar dos accèssits -de 70 euros cadascun-, a propostes no premiades amb guardons superiors: millor obra amb diàlegs en català, i millor obra d’autor local.

 

Les obres s’han de presentar a la mateixa biblioteca, sota pseudònim i cal que l’autor faciliti en un sobre adjunt i tancat les seves dades personals (nom i cognoms, adreça, telèfon de contacte i edat). A la part exterior del mateix hi ha de constar el lema 15è Concurs de Còmic Mercè Rodoreda 2017, el pseudònim, categoria i modalitat. El jurat pot declarar desert algun dels guardons. Els treballs premiats queden en propietat de l’Ajuntament, i la resta es poden recollir durant el mes de febrer de 2016, i després d’aquest termini també passen a mans de l’Ajuntament (informació: T 972 825 491 biblioteca@platjadaro.com).

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h