Please reload

Entradas recientes

The Excitements omple Begur de “soul”

August 17, 2017

L’agrupació barcelonina The Excitements va clausurar al pati de les Escoles Velles de Begur el Festival de Música del municipi amb un concert ple de soul i rhythm & blues de la vella escola. Al llarg d’una hora i mitja, la formació musical va enamorar el públic present, que, amb un parell de peces, ja els va fer aixecar de les cadires per gaudir de la música i el ball. El concert clou  aquesta edició, la XL, que, en general, ha tingut una molt bona acollida.

 

Al llarg d’aquesta edició han actuat, amb una diversitats d’estils musicals, Manel, Albert Pla i Diego Cortés, Rosalia i Refree, Cèlia Pallí i Francois Klark, the Gospel Viu Choir i Balkan Paradise Orquestra.

 

 

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h