Please reload

Entradas recientes

El CF Begur s’imposa a un equip nord-americà per 3 a 1

August 17, 2017

El Club de Futbol Begur, dins dels partits de pretemporada, s’ha enfrontat a l’equip Augustana College d’Illinois (Estats Units), imposant-se per tres gols a un. El partit va tenir lloc divendres passat a l’estadi municipal . Abans de l’inici, el regidor d’Esports, Martí Aldrich, va entregar un regal institucional a l’equip nord-americà, que es troba fent una estada a Barcelona. I en acabar el partit, els dos equips van sopar al mateix estadi.

 

El CF Begur es va constituir oficialment el 1959, encara que aquest esport ja es practicava al municipi al llarg dels anys 40. El camp estava a la Font de la Salut, fins que l’any 1950 es va inaugurar l’actual, que s’ha millorat amb els anys, com és el cas que actualment compte amb gespa artificial.

1/3

 

 

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h