Please reload

Entradas recientes

Èxit de participació i públic a la quarta Diada Esportiva Solidària de Calonge-Sant Antoni

August 17, 2017

Un total de 1.210 persones van participar, a la quarta Diada Esportiva Solidària, organitzada per l’Ajuntament de Calonge-Sant Antoni. De totes les inscripcions de les cinc proves que es van disputar al llarg de la jornada, 2 euros de cadascuna es destinaran a la Fundació STOP-FA, per a la investigació i la lluita contra l’Atàxia de Friedreich, una malaltia neurodegenerativa que pateix una veïna del poble. Precisament, ella va ser l’encarregada de donar el tret de sortida a la caminada nocturna de 8 quilòmetres, que va ser l’activitat esportiva que va comptar amb més participació: 395 persones de totes les edats. 

 

La Diada, però, va començar al matí amb la V travessa de natació, que va comptar amb 245 inscrits, els quals van recórrer 2.000 metres des de la platja del Racó de Torre Valentina fins a la platja de Sant Antoni. La jornada va continuar amb la segona Ciclobeach, que va aplegar 66 participants entre els dos torns. Ja a la tarda-vespre, la 22a Milla Urbana i la cinquena Night Run de 5 quilòmetres van acabar de completar una jornada esportiva molt festiva, aplegant 540 corredors entre totes dues proves. 

 

1/4

 

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h