Please reload

Entradas recientes

La Cantada d’Havaneres de Begur, solidària amb Càritas

August 9, 2017

La regidoria de Festes de l’Ajuntament de Begur ha decidit novament, com a entitat organitzadora, que la Cantada d’Havaneres d’aquest any, que tindrà lloc aquest dissabte, a les 22,30 hores, al pati de les Escoles Velles, tingui una finalitat solidària. Si l’any passat es va dedicar al Centre de Distribució d’Aliments de Palafrugell per ajudar a famílies necessitades, amb una recaptació de 538 euros, enguany es destinarà a Càritas Begur. El donatiu és de dos euros. A més, enguany, la cantada presenta altres novetats, on destaca, per primera vegada, la presència de tres grups en comptes de dos, d’un presentador i la presentació d’un llibre.

 

A part del tradicional grup Port-Bo de Calella de Palafrugell, format per Irineu Ferrer “Mineu”, Carles Casanovas i Pep Nadal, actuaran les formacions Son de l’Havana i Baix Empordà. Són de l’Havana, de Sant Vicenç dels Horts i creada fa 5 anys, està integrada per Llorenç Fernández, Josep Lluís Blazquez, José Manuel Olaya i Oriol Roca. Per la seva banda, Baix Empordà està formada per Ricard Balil i la seva filla Tània. Aquesta formació obrirà la cantada, que gestionarà el presentador Francesc Sánchez Carcassés, amb diverses peces. Seguidament actuaran els altres dos grups. Posteriorment hi haurà el cremat, elaborat per Florà Pi, per, a continuació, tornar els dos darrers grups a interpretar noves peces.

 

Abans de la Cantada, a les 19 hores, tindrà lloc a la biblioteca municipal Salvador Raurich la presentació del llibre “Recull d’havaneres i cançons de taverna de l’Empordà”, de Ricard Balil. La presentació anirà a càrrec de Josep Fullola Pericot.

 

Tornar a notícies

 

 

 

 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h