Please reload

Entradas recientes

CINQUENA EDICIÓ DE “FIRARAN PLATJA D’ARO” DIUMENGE 13 D’AGOST, LA FIRA DE COMPRA I VENDA DE COL·LECCIONISME DE CINEMA, CÒMIC, MÚSICA I VÍDEOJOCS

Cinquena edició de Firafan Platja d’Aro, el proper diumenge 13 d’agost (11-21 h) al primer pis interior del Palau d’Esports i Congressos, en el marc de la Festa Major 2017. Es tracta d’una fira de compra i venda de col·leccionisme de productes relacionats amb el cinema i les sèries de televisió i d’animació; el còmic, la literatura fantàstica i de ciència ficció; la música i els videojocs, i tot el marxandatge relacionat que envolta aquests mons: joguines, figures, peces de roba, pòsters, il·lustracions o objectes de culte i disseny. Organitza l’entitat local Associació Arocinema amb col·laboració de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro.

 

L’entrada és gratuïta i ja està confirmada la presència d’estands tant de professionals com de particulars. Entre el primer grup hi seran AH! Pillows, Pawel Limited Editions, Nikochan Comics, Via Lúdica, Eternia, La Vila del Pingüí, Retrotoys Shop, Ratafia Records, Kingdom Games, Play Retro o Adhesivos Natos entre altres. Com a activitats complementàries hi haurà una zona de jocs de taula, una petita exposició de Lego i la presentació de l’edició limitada del llibre il·lustrat La mano de Mark Hamill hizo más carrera que él, un homenatge amb clau d’humor sobre el cinema i les sèries de culte de dos joves autors de Platja d’Aro i Sant Feliu de Guíxols, Musclu & Pawel, que també hi seran presents per signar-lo personalment.

 

 

 

 

 

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h