Please reload

Entradas recientes

La Policia Local de Palafrugell rescata dos nois que, degut al temporal, van caure al mar en aigües de Calella

El passat dimarts, 1 d’agost, la Policia Local de Palafrugell va rescatar dos joves menors d’edat que havien caigut de les roques al mar, a Calella. Els dos nois es van precipitar des de l’espai on es trobaven, sota l’Hotel La Torre, degut al temporal que va afectar aquest sector de costa. El vent que bufava i la força d’una onada van provocar que es precipitessin al mar. A més, un cop van caure, aquestes inclemències van provocar que els dos joves no poguessin sortir de l’aigua i necessitessin auxili.

 

Un caporal i un agent de la Policia Local, juntament amb Albert Muñoz, el propietari del centre de submarinisme “Barracuda”, van sortir del port de Llafranc amb una embarcació amb l’objectiu de localitzar el més ràpidament els joves per poder-los rescatar. 

 

Un cop localitzats, els agents van ajudar als joves a pujar a l’embarcació i allunyar-los de l’espai proper a les roques on es trobaven. Els nois es trobaven esgotats i sense forces, a causa de l’esforç realitzat després de caure a l’aigua. Un cop arribats al port de Llafranc, una ambulància del SEM els hi va realitzat les primeres cures, ja que presentaven ferides i rascades en tot el cos, produïdes per les pedres i roques.

 

Quan es van localitzar els pares dels dos joves, se’ls va informar sobre els fets i les possibles conseqüències que hagués pogut tenir l’incident, si no s’hagués produït una ràpida actuació per part de les persones que va efectuar el rescat.  

 

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h