Please reload

Entradas recientes

Primer espai destinat a l’esbarjo dels gossos

Palafrugell està projectant el que serà el primer espai al municipi destinat exclusivament a l’esbarjo dels gossos. D’aquesta manera, al barri del Pi Verd, concretament a la cruïlla dels carrers Mestre Lluís Vilalta i Carbó i el carrer de la Tarongeta, es comptarà amb una instal·lació que permetrà deslligar els gossos i que aquests gaudeixin d’un espai d’entreteniment.

 

Es tracta d’una parcel·la, d’aproximadament uns 1.000 metres on s’hi oferiran diferents serveis. Entre aquests, es comptarà amb una zona de trànsit tancada per facilitar l’adaptació del gos a la presència d’altres gossos, on hi podran estar deslligats, mentre a la zona oberta hi haurà un punt de recollida d’excrements, una font d’aigua, bancs i diverses papereres. Per a la utilització d’aquest espai, els ciutadans i ciutadanes hauran de complir les normes bàsiques de neteja i civisme.

 

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h