Please reload

Entradas recientes

Festa Major amb els Voltors

July 27, 2017

Son moltes les poblacions que a l'estiu celebren la seva Festa Major. Una de les més destacades és la de La Bisbal d'Empordà on les entitats de la ciutat, amb la col·laboració de l'Ajuntament, són les impulsores dels actes festius.

 

L’associació Els Voltors ens proposen refrescar-nos sota l'escuma, calorejar-nos a l'Empordà Holi Festival o demostrar les nostres dots artístiques al concurs de karaoke 'La Veu', entre molts altres. A més, repeteixen l'Espai Voltors a la pista de l'escola Mas Clarà. A banda de bon menjar i bon beure, hi podreu trobar bona música en directe. Per aquest escenari hi passaran artistes bisbalencs com Miquel Abras o Mazoni i d'altres de renom d'arreu del territori com Gertrudis, Ramon Mirabet o Judit Neddermann.

 

Del 14 al 18 d'agost a la Bisbal d'Empordà, des de primera hora del matí fins a la matinada, podreu gaudir un ampli ventall d'activitats per a tots els gustos." 

 

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h