Please reload

Entradas recientes

El Mossos d’Esquadra detenen tres persones per tràfic de drogues a Llançà (Alt Empordà)

Agents de la Policia de la Generalitat – Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres (Alt Empordà) van detenir el passat 13 de juliol, tres homes i una dona, d’entre 22 i 30 anys, de nacionalitat espanyola i amb domicili a Llançà i Figueres (Alt Empordà), com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

 

 

 

Els fets es van iniciar a principis de juliol quan els mossos d’esquadra de Figueres van iniciar una investigació per tal de detectar els possibles il·lícits penals relacionats amb el tràfic de substàncies estupefaents a la localitat de Llançà.

 

Els investigadors, després de diverses indagacions, van acotar la zona on es podria estar venent droga i van fer diverses vigilàncies per tal de detectar la venda de la substància il·legal.

 

Els primers dies els mossos van decomissar diverses dosis de cocaïna, marihuana i haixix que havien estat venuts a particulars.

 

La investigació va concloure el passat 13 de juliol quan es va fer una entrada i perquisició en el domicili d’on procedia la droga. A l’interior es va intervenir 810 grams de marihuana, 78,66 grams d’haixix, 21,35 grams de cocaïna i 106 pastilles d’èxtasi, amb un valor total d’uns 6837,86 euros. A més també van localitzar dues bàscules de precisió, 680 euros en efectiu i 21 telèfons mòbils.

 

Per aquest motiu, es va detenir als tres ocupants del pis, dos homes i una dona, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública.

 

Els detinguts, dels quals dos tenien antecedents, van passar el 14 de juliol a disposició del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia de Figueres, el qual va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

 

Tornar a notícies

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h