Please reload

Entradas recientes

Detinguts dos homes per robar en quatre pisos a Girona

Agents de la Policia de la Generalitat –  Mossos d’Esquadra de l’Àrea Bàsica Policial del Gironès – Pla de l’Estany, van detenir el dia 8 de juliol, dos homes, de 42 i 43 anys, ambdós de nacionalitat colombiana i veïns de Barcelona i l’Hospitalet de Llobregat, com a presumptes autors de quatre robatoris amb força en grau de temptativa.

 

 

 

A quarts d’una del migdia del 8 de juliol, un ciutadà va alertar una patrulla que s’havia creuat en el portal del bloc de pisos on viu amb dues persones que no coneixia i que marxaven del lloc corrents.

 

Gràcies a la descripció facilitada pel testimoni, els agents van localitzar a les dues persones entre el carrer de la Rutlla i el carrer Dr. Antic Roca de Girona (Gironès).

 

Els homes duien mitjons a les butxaques per tal de no deixar empremtes i una clau de pany de porta tipus mestra lleugerament doblegada per inutilitzar els bombins de les portes.

 

Una patrulla es va adreçar al bloc de pisos i va constatar que aquells homes havien intentat entrar en quatre domicilis. Havien tret l’espiell de les portes per comprovar que no hi hagués ningú a l’interior i havien marcat, amb una senyal, la porta per entrar-hi.

 

Davant les evidències, els agents van detenir els homes com a presumptes autors de quatre delictes de robatori amb força en grau de temptativa.

 

Els detinguts, un d’ells amb antecedents, van passar el dia 9 de juny a disposició de Jutjat d’Instrucció en funcions de guàrdia de Girona, el qual el va decretar la seva llibertat.

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h