Please reload

Entradas recientes

Palafrugell ha donat la benvinguda als 6 infants sahrauís que passaran l’estiu acollits per diverses famílies de la vila

L’Ajuntament de Palafrugell ha ofert una recepció institucional als 6 infants sahrauís acollits aquest estiu per famílies de la població. Els joves han arribat a Palafrugell procedents dels seus llocs d’origen, els campaments de refugiats de Tindouf situats al desert algerià, bàsicament provinents de la Daira de Bu Craa, agermanada amb el municipi. La seva estada s’allargarà fins a finals del mes d’agost dins el projecte denominat “Vacances en Pau 2017”.

 

L’objectiu d’aquest projecte és facilitar que diversos nens i nenes sahrauís tinguin la possibilitat de passar les vacances en un entorn diferent; així com donar a conèixer la realitat del poble sahrauí mitjançant l’arribada dels infants i la seva relació amb les famílies autòctones.

 

 

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h