Please reload

Entradas recientes

Silence cedeix una moto elèctrica al Club Nàutic Llafranc

Silence, empresa capdavantera fabricant d’escúters elèctrics a nivell nacional, signa per segon any consecutiu un conveni de col·laboració amb el Club Nàutic Llafranc pel que cedeix una moto elèctrica model S02 durant tot l’estiu. L’objectiu és poder apropar al turisme de costa el nou model de mobilitat sostenible pels nuclis urbans.

 

Una de les iniciatives prioritàries dins del concepte Smart City és el foment de la mobilitat sostenible per a aconseguir millores en la qualitat de vida de les ciutats.

 

L’escúter elèctric S02 en color verd, que es veurà durant tot l’estiu al Port de Llafranc, està especialment dissenyat per a trajectes urbans, amb una velocitat màxima de 80km/h i una autonomia de fins a 100 km, que permet circular durant tot el dia podent recarregar la bateria durant la nit. Una alternativa eficient per a la mobilitat en les ciutats, contribuint a la sostenibilitat, i a l’estalvi en costos d’un 80% de mitja en comparació amb un scooter convencional.

 

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h