Please reload

Entradas recientes

Estrena del nou servei municipal de transport social “xarxa bus” que uneix els tres nuclis urbans i facilita l’accès als recursos públics i d’àmbit general

La regidoria de Serveis Socials i Salut Pública de l’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro i el grup Moventis-Sarfa inicien el nou Servei Municipal de Transport Social al municipi, batejat com a Xarxa Bus amb l’objectiu de millorar la qualitat de vida dels ciutadans unint els tres nuclis urbans -Castell d’Aro, Platja d’Aro i S’Agaró- mitjançant una alternativa de transport públic, de caràcter gratuït. S’adreça a persones amb dificultat de mobilitat, sense vehicle propi o amb manca de recursos econòmics per utilitzar altres sistemes de transport públic o privat.

 

Es pretén així facilitar l’accés tant als recursos que ofereix l’Ajuntament (gestions administratives, serveis municipals i activitats programades) com a d’altres d’àmbit general (mercat setmanal, visites mèdiques, entitats bancàries, etc.). S’estableix un itinerari circular amb 11 parades repartides als tres nuclis: Casa de la Vila (Plaça Major), Centre Cívic Vicenç Bou, Casa Lila de Platja d’Aro, Aparcament de la Masia Bas (mercat municipal), Serveis Socials, estació d’autobusos, Policia Local, S’Agaró (davant dels estudis de Televisió Costa Brava), Castell d’Aro (Oficina d’Atenció Ciutadana), Servei Municipal de Distribució d’Aliments i Centre d’Atenció Primària de Platja d’Aro.

 

El servei està en funcionament cada dijous i divendres (10-14 h i 15-20 h) amb un vehicle amb 13 places de capacitat (una per persones amb mobilitat reduïda). S’inicia amb un període de tempteig de sis mesos, del 6 de juliol de 2017 al 5 de gener de 2018, amb la voluntat de poder-lo allargar en el temps. Els menors de 14 anys han de viatjar acompanyats d’un adult i cal acreditar la condició de beneficiari amb un carnet d’usuari personal i intransferible. Per fer-ne difusió s’ha editat un díptic informatiu i el matí d’avui dijous 6 de juliol s’ha fet la presentació pública del servei amb la presència de l’alcalde, Joan Giraut i el gerent de Moventis-Sarfa, Enric Gimeno.

 

Per esdevenir beneficiari del servei cal estar empadronats al municipi i tenir uns ingressos inferiors a 605’10 euros/mensuals o 8.471’40 euros/anuals. També si es tenen ingressos inferiors a aquestes quanties i hom és jubilat major de 65 anys, pensionista menor de 65 anys, es té un grau de discapacitat mínima del 33%* o és membre d’una família monoparentals o nombroses. També poden accedir-hi els estudiants empadronats i que la unitat familiar tingui uns ingressos inferiors a 1.500 euros/mensuals i també aquells que tinguin necessitat del servei amb una acreditació i informe previ dels Serveis Socials Municipals.

 

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h