Please reload

Entradas recientes

El col.legi Baldiri Reixach de Sant Feliu de Guíxols tindrà la segona línia

Han estat setmanes d'incerteses, i també de molta feina, des que l'Ajuntament i el Consell Escolar Municipal de Sant Feliu de Guíxols exercissin la pressió compartida sobre el Departament per evitar que es materialitzés la decisió de la Generalitat de canviar els criteris i apujar la ràtio d'alumnes, cosa que provocava que només hi hagués una sola línia al Baldiri al curs vinent. 

 

Tal com s'argumentava ara fa dues setmanes, "l'increment d’alumnat va en perjudici de la qualitat en l’atenció dels alumnes a les aules, i sobretot té una altra perjudicada: l’escola".

 

 

Per l'alcalde, Carles Motas, "amb la qüestió del Baldiri es veu la força d’una ciutat. La comunitat educativa de la ciutat va mostrar el seu suport davant l’error del departament d’ensenyament d’eliminar una línea de P3 de l’escola Baldiri Reixac". Tal com ha expressat l'alcalde, "junts hem demostrat la nostra força".

 

El regidor d'Educació, Josep Ramon Llobet, ha estat en contacte permanent amb el Departament i amb l'escola, treballant intensament per aconseguir aquesta solució "molt satisfactòria per la ciutat", ha expressat. 

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h