Please reload

Entradas recientes

El Julivia Boat, el vaixell turístic que ressegueix el litoral entre Calella i Tamariu

Des del 7 de juliol, i fins l’11 de setembre, el Julivia Bus, servei que ofereix l’empresa SARFA per quart any consecutiu, recorrerà els principals punts d’interès turístic del municipi per facilitar la mobilitat als visitants i vilatans.

 

La gran novetat d’aquest estiu, i durant les mateixes dates, és l’entrada en funcionament del Julivia Boat, un vaixell amb 28 places, gestionat per l’empresa ALNA S.A., que ressegueix el litoral palafrugellenc des de la platja del Port Pelegrí de Calella a Tamariu, i a la inversa, per poder gaudir del litoral des d’una perspectiva diferent. El trajecte té una durada aproximada de 45 minuts, amb sortida de Calella a les 10.00 h / 12.00 h i 15.00 h i de Tamariu a les 11.00 h / 13.00 h i 16.00 h.

El preu del Julivia Boat és de 12 euros per trajecte i de 20 euros per a l’anada i tornada. Per a usuaris de 4 a 12 anys d’edat el preu és de 8 euros (anada) i 14  euros (anada i tornada).

 

 

El trajecte complet del Julivia Bus (Palafrugell - Calella - Cap Roig - Llafranc - Far Sant Sebastià - Tamariu - Palafrugell) té una durada aproximada de 90 minuts, amb sortides de l’estació d’autobusos de Palafrugell a les 9.30 h / 11.00 h / 12.30 h / 16.00 h / 17.30 h i 19.00 h. Els usuaris poden pujar i baixar del bus en quantes parades vulguin durant el dia de validesa del bitllet.

 

El preu del Julivia Bus és de 5 euros per a un dia i de 12 euros per a 3 dies. Per als usuaris de 4 a 12 anys el bitllet costa 2,50 euros (1 dia) i 5 euros (3 dies).

 

Els tiquets del bus es poden adquirir a les Oficines de Turisme, a la taquilla de SARFA i al mateix bus. D’altra banda, els tiquets del vaixell disponibles a http://juliviaboat.koobin.com, a partir del mes de juliol, i al mateix vaixell.

 

Amb el tiquet d’aquest servei es podran obtenir descomptes en centres culturals i turístics del municipi i centres d’activitats aquàtiques.

 

Aquesta és una iniciativa impulsada des de l’Institut de Promoció Econòmica de Palafrugell amb la col·laboració de l’Associació Turística de Palafrugell.

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h