Please reload

Entradas recientes

Tornen els dimecres musicals i gastronòmics del fITM de la Bisbal

Amb la col·laboració de Bankrobber, l’Ajuntament de la Bisbal d’Empordà, restaurants bisbalencs, el patrocini de Moritz i molts més, allò que el 2013 fou El Tingladu, ja fa 4 anys que s’ha consolidat com el Festival Internacional de Torre Maria. Bisbalencs i empordanesos d’arreu saben que cada dimecres de juliol hi ha una cita imprescindible als Jardins de Torre Maria de la Bisbal d’Empordà. Entrada gratuïta amb donació voluntària, servei de restauració, un parell d’actuacions musicals i bon ambient davant l’imponent casa indiana que acull l’oficina de turisme local.

 

El proper dimecres 5 de juliol arrenca la 5ª edició del Festival Internacional de Torre Maria (fITM) de la mà del col·lectiu cultural bisbalenca. Tal com ja va ocórrer l’any passat cadascun dels dimecres hi haurà un servei de restauració diferent que maridarà els concerts programats. Una de les novetats d’enguany és que durant el dimecres de cloenda es farà públic el cartell de la Festa Major de la Bisbal del 2017. Vegeu a continuació la programació, dia a dia, cada dimecres de juliol, a partir de les 20h i fins a mitja nit.

 

 

Tornar a notícies

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Segueix-nos
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h