Policia-local.jpg

Consells per evitar la propagació de la Covid-19 durant aquestes festes de Nadal

POLICIA LOCAL

Els primers consells són: reduir el contacte social, augmentar la distància, el rentat de mans i l'ús de la mascareta són bàsics per la contenció del virus.

salut.PNG

Us costa dormir?

Salut

La pandèmia de la Covid-19 ens està afectant el patró de la son. Quan dormim poc, ens costa més concentrar-nos, raonar i resoldre problemes. Estem més irritables, tenim menys reflexes i som menys productius.

animal.PNG

Parvovirosis: prevenir molt millor que curar!!

Món Animal

Últimament a la clínica estem visitant molts cadells afectats de parvovirosi, una malaltia vírica, molt contagiosa i molt greu, que ens preocupa força perquè es pot evitar si es vacuna adequadament.

9.PNG

L'arbre nadalenc com a tradició

Llar

És possible que el primer arbre nadalenc, com es coneix en l'actualitat, sorgís a Alemanya, on es va implantar per primera vegada en 1605 per ambientar el fred de Nadal, començant així la seva difusió.

10.PNG

Com fer un Calendari d'Advent amb rotllos de paper higiènic

Jardineria

24 rotllos de paper higiènic (tot i que també en podem fer servir 12 i tallar-los per la meitat). Si el que volem ficar dins són llaminadures o xocolatines és un espai més que suficient.

12.PNG

Especial Nadal

Jardineria

Per Nadal és quan més cura es té en la decoració de la taula. La combinació de convidats a casa i l'esperit nadalenc, provoca que ens esforcem en l'aspecte estètic del sopar, a més del seu contingut.

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

CONTACTE

 

eva@elnou.cat

Tel: 645 80 32 95

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h