Xicu Xicoira

Xicu Xicoira prové de família de músics. El seu pare s'hi dedica des dels disset anys i ell de petit, amb només dotze anys, ja l'acompanyava en alguna ocasió per ajudar-lo a muntar i desmuntar els equips de so i llum. 

L’entrevista a V&G Costa Brava Luxury Real Estate

V&G va començar treballant en el mercat local, però amb els anys i a causa del creixement de la demanda del mercat immobiliari vam anar creixent i guanyant experiència. 

 Rita Ferrer

La Rita Ferrer, ens convida a veure les noves instal·lacions de l'escola de música a l'Energia

Àngel Espada

L'Àngel Espada és actualment el gerent de Ferreteria Espada. Va començar a treballar-hi amb tretze anys i, al llarg del temps, ha anat passant per tots i cadascun dels departaments de l'empresa per tal d'entendre'n el funcionament i aprendre a desenvolupar totes les tasques. 

Costa Brava Wedding Day

Un any més arriba el Costa Brava Wedding Day, que neix de la il·lusió de poder crear un esdeveniment a la zona de la Costa Brava dedicat al sector nupcial. 

Entrevista a Mònica Kleiner

¿En què consisteixen les xerrades 'Parlem de…'? Són xerrades en grup reduït per orientar-vos i resoldre dubtes i qüestions relacionades amb temes tant importants com l'ús de les noves tecnologies, el moment d'anar a dormir, la literatura infantil, quines activitats podem fer amb els nostres fills...

Xavi Madrona

En Xavi tenia dos grans passions: el cinema i la cuina. Amb els anys va decantar-se pels fogons però mantenint el toc romàntic del cinema, i d'aquí que li posés al restaurant el nom d'un dels seus directors preferits: Jean-Luc Godard.

Lunnis de Leyenda Superstars ¡en vivo!

El Teatre Condal va acollir del 20 al 29 de setembre l'estrena del show Lunnis de Leyenda Superstars ¡en vivo!, l'única gira oficial de la sèrie més vista de la televisió dirigida al públic preescolar.

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h