Hotel San Roc

L'hotel Sant Roc renova el seu espai interior, el qual es fa versàtil i movible per adequar-lo a cada circumstància, on els permet oferir als seus clients una estada molt més acollidora i agradable

Entrevista a Josep Ollé

Director dels Jardins de Cap Roig

Com i per què neix el Jardí de la Dorothy?

El projecte va néixer amb l’objectiu que els visitants coneguessin l’aristòcrata anglesa Lady Dorothy Webster, que juntament amb el seu marit, el coronel rus Nicolau Woevodsky, van ser els artífexs del jardí botànic de Cap Roig, considerat un dels més importants d’Europa.

Entrevista a Ventura Puig

Gerent de FECOTUR PALAMÓS - Associació per al Foment Empresarial del Comerç i Turisme de Palamós

Com està essent l’adaptació a la nova normalitat?

Després de molt temps amb els comerços i restaurants tancats, a cada fase ens hem anant adaptant, amb moltes ganes de començar i amb totes les mesures de seguretat per a tots els nostres clients i per a nosaltres mateixos.
Estem molt orgullosos de la població de Palamós i de la bona resposta que han tingut a tots els nivells.

Entrevista a Montgrí Comerç

Associació de comerciants de Torroella de Montgrí

La reactivació del comerç a Torroella de Montgrí

Com han estat aquests primers dies d’obertura després del confinament complet?

Crec que la paraula que ho defineix millor és PRUDÈNCIA. Vam començar obrint amb cita prèvia, i et fas moltes preguntes i tens dubtes com per exemple: Obro tot el dia o només els matins? Vindrà gent? Com s’ha de fer? Què diu la normativa?...

Entrevista a Fran Arnau

Director del Festival ÍTACA: L’afectació de la COVID-19 al Festival ÍTACA 2020

S’ha vist afectat el Festival ÍTACA 2020?

El festival s’ha vist molt afectat. La pandèmia ha trencat amb tots els esquemes i la programació que havíem previst. Enguany el festival hauria presentat novetats que haurien acabat de consolidar la proposta. Havíem apostat fort per a internacionalitzar
la programació d’artistes, fer un canvi d’imatge, nous escenaris, ampliar aforaments i tot ha caigut... No

Entrevista a Susana Casademont

Presidenta d'OOHX!GEN - Associació de comerç i negocis de Palafrugell

Com han estat aquests primers dies d’obertura després del confinament complet?

Doncs mira potser depèn una mica amb quin tipus de negoci parlis, hi ha comerciants molt contents i d’altres no tant pel que fa a les vendes. En el meu cas estic  molt contenta i agraïda, vàrem ser dels primers comerços a obrir amb cita prèvia i la resposta dels clients ha sigut excepcional. 

Entrevista a Juli Fernández

Les conseqüències econòmiques del COVID-19

Moltes famílies estan passant per moments difícils. Es pot dir que la COVID-19 és l’inici d’una nova crisi econòmica?

Si, la COVID-19 és una crisi de salut pública que està comportant una crisi social i econòmica que durarà un temps i que comportarà canvis en el comportament de les famílies i les empreses.

Entrevista a Clàudia Torrellas

L’afectació de la COVID-19 al sector nupcial.

Com ha afectat la crisi de la COVID-19 al sector dels casaments?

La COVID-19 ha afectat molt en el nostre sector, ja que de moment, el primer semestre de l’any el donem per perdut. La nostra temporada començava a l’abril – maig i totes les dates de casaments s’han posposat per finals d’any 2020 o pel 2021.

Entrevista a Marissa Grassot

Quin tipus d’ajuda i suport ofereix Càritas Palafrugell?

Oferim diferents tipus d’ajuda amb la finalitat d’acollir a les persones que es troben en situació de pobresa o exclusió social. Des de Càritas Palafrugell, els brindem la nostra ajuda i posem a la seva disposició diferents suports com ara reforç escolar per a nens de primària i secundària, l’apadrinament d’avis per tal que creïn un vincle especial amb els joves, l’acompanyament de persones grans a llocs determinats, la companyia i entreteniment de persones que se senten soles, la botiga de roba de segona mà (L’Imperdible), la botiga de mobles, estris de cuina, joguines i bicicletes de segona mà  (El Terrabastall) i, finalment, el Centre de Distribució d’Aliments.

La importància de les xarxes socials i la seva gestió

Entrevista a El Plan de Greta

 

Quins són els avantatges de confiar la gestió dels perfils professionals a una empresa de comunicació?

El principal avantatge és la llibertat i el temps que guanya l’empresa en delegar aquesta feina. Cal també tenir en compte que el disseny, la imatge corporativa, el contingut i la professionalitat del perfil, es veu modificada de manera positiva. 

L’afectació del COVID-19 al sector turístic

Entrevista a Jordi Rubau

 

El mercat es veu afectat pel confinament?

Sí, com tothom, estem vivint una situació excepcional però tot i això, al mercat seguim oferint el servei diàriament excepte els dilluns. 

L’afectació del COVID-19 al sector turístic

Entrevista a Sandra Bisbe

 

Quina és la teva temporada turística?
La temporada comença a finals de març, principis d’abril molt tímidament. La
temporada alta per a nosaltres són els mesos de maig, juny i setembre. La temporada
mitja serien els mesos d’abril, juliol, agost i octubre.

L’afectació del COVID-19 als cossos de seguretat.

Entrevista a David Puertas

 

Com esteu vivint els membres de la policia aquesta situació?

Estem intentant normalitzar-la. Per a nosaltres ha estat un xoc important tant a nivell de procediments interns, com a nivell de procediments externs. Internament hem hagut d’adoptar mesures extraordinàries i molt intenses per evitar el contagi intraorganitzacional i minimitzar el risc de contagi durant els serveis. 
 

Sergi del Río i el #movimentsolidaricalongecovid19

La iniciativa va sorgir a Calonge amb la Christie Demeuldre, la propietària de l’estudi de tatuatges on treballo.

Cases de fusta, excel·lència i confort

Pallars Arquitectura en fusta, capdavanters a Catalunya, sobretot al Pirineu, obra nova oficina a Sant Antoni de Calonge per donar una cobertura més directe a la província de Girona.

Entrevista

EL PLAN DE GRETA

El plan de Greta és una agència de comunicació i esdeveniments que respon a les necessitats de particulars i empreses.

Justo Molinero

La companyia de teatre Los Descastaos, encapçalada per Justo Molinero, torna als escenaris amb l'objectiu d'apropar-se als seus oients amb un nou espectacle “La tercera juventud”.

Jordi Sargatal

L'exposició “Tots els ocells i mamífers del món” es podrà visitar fins a mitjans d'abril a la Casa Galibern, seu de la Fundació Mascort, a Torroella de Montgrí. Es preveu que la mostra sigui itinerant amb l'objectiu divulgar la natura a totes les generacions.

FORN DE PA JORDI

El nostre flequer, l'Emilio Lozano, de 52 anys, és la cara i el cap de l’obrador. Forma equip amb en Manuel Checa i l’Aitor Pérez.

Flequer amb gran experiència en el món del pa, va iniciar-se amb 16 anys al Forn de pa Jordi al costat d’en Jordi Casellas on va aprendre els primers passos. Després de 30 anys ha tornat a casa nostra per dirigir tota la producció i a tot un equip.

Hotel Hostalillo

Situats al cor de la Costa Brava, l'Hotel Hostalillo us ofereix una essència única en aquest meravellós entorn. 

Xicu Xicoira

Xicu Xicoira prové de família de músics. El seu pare s'hi dedica des dels disset anys i ell de petit, amb només dotze anys, ja l'acompanyava en alguna ocasió per ajudar-lo a muntar i desmuntar els equips de so i llum. 

L’entrevista a V&G Costa Brava Luxury Real Estate

V&G va començar treballant en el mercat local, però amb els anys i a causa del creixement de la demanda del mercat immobiliari vam anar creixent i guanyant experiència. 

 Rita Ferrer

La Rita Ferrer, ens convida a veure les noves instal·lacions de l'escola de música a l'Energia

Àngel Espada

L'Àngel Espada és actualment el gerent de Ferreteria Espada. Va començar a treballar-hi amb tretze anys i, al llarg del temps, ha anat passant per tots i cadascun dels departaments de l'empresa per tal d'entendre'n el funcionament i aprendre a desenvolupar totes les tasques. 

Costa Brava Wedding Day

Un any més arriba el Costa Brava Wedding Day, que neix de la il·lusió de poder crear un esdeveniment a la zona de la Costa Brava dedicat al sector nupcial. 

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

CONTACTE

 

eva@elnou.cat

Tel: 645 80 32 95

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h