Cases de fusta, excel·lència i confort

Pallars Arquitectura en fusta, capdavanters a Catalunya, sobretot al Pirineu, obra nova oficina a Sant Antoni de Calonge per donar una cobertura més directe a la província de Girona.

Entrevista

EL PLAN DE GRETA

El plan de Greta és una agència de comunicació i esdeveniments que respon a les necessitats de particulars i empreses.

Justo Molinero

La companyia de teatre Los Descastaos, encapçalada per Justo Molinero, torna als escenaris amb l'objectiu d'apropar-se als seus oients amb un nou espectacle “La tercera juventud”.

Jordi Sargatal

L'exposició “Tots els ocells i mamífers del món” es podrà visitar fins a mitjans d'abril a la Casa Galibern, seu de la Fundació Mascort, a Torroella de Montgrí. Es preveu que la mostra sigui itinerant amb l'objectiu divulgar la natura a totes les generacions.

FORN DE PA JORDI

El nostre flequer, l'Emilio Lozano, de 52 anys, és la cara i el cap de l’obrador. Forma equip amb en Manuel Checa i l’Aitor Pérez.

Flequer amb gran experiència en el món del pa, va iniciar-se amb 16 anys al Forn de pa Jordi al costat d’en Jordi Casellas on va aprendre els primers passos. Després de 30 anys ha tornat a casa nostra per dirigir tota la producció i a tot un equip.

Hotel Hostalillo

Situats al cor de la Costa Brava, l'Hotel Hostalillo us ofereix una essència única en aquest meravellós entorn. 

Xicu Xicoira

Xicu Xicoira prové de família de músics. El seu pare s'hi dedica des dels disset anys i ell de petit, amb només dotze anys, ja l'acompanyava en alguna ocasió per ajudar-lo a muntar i desmuntar els equips de so i llum. 

L’entrevista a V&G Costa Brava Luxury Real Estate

V&G va començar treballant en el mercat local, però amb els anys i a causa del creixement de la demanda del mercat immobiliari vam anar creixent i guanyant experiència. 

 Rita Ferrer

La Rita Ferrer, ens convida a veure les noves instal·lacions de l'escola de música a l'Energia

Àngel Espada

L'Àngel Espada és actualment el gerent de Ferreteria Espada. Va començar a treballar-hi amb tretze anys i, al llarg del temps, ha anat passant per tots i cadascun dels departaments de l'empresa per tal d'entendre'n el funcionament i aprendre a desenvolupar totes les tasques. 

Costa Brava Wedding Day

Un any més arriba el Costa Brava Wedding Day, que neix de la il·lusió de poder crear un esdeveniment a la zona de la Costa Brava dedicat al sector nupcial. 

Entrevista a Mònica Kleiner

¿En què consisteixen les xerrades 'Parlem de…'? Són xerrades en grup reduït per orientar-vos i resoldre dubtes i qüestions relacionades amb temes tant importants com l'ús de les noves tecnologies, el moment d'anar a dormir, la literatura infantil, quines activitats podem fer amb els nostres fills...

Xavi Madrona

En Xavi tenia dos grans passions: el cinema i la cuina. Amb els anys va decantar-se pels fogons però mantenint el toc romàntic del cinema, i d'aquí que li posés al restaurant el nom d'un dels seus directors preferits: Jean-Luc Godard.

Lunnis de Leyenda Superstars ¡en vivo!

El Teatre Condal va acollir del 20 al 29 de setembre l'estrena del show Lunnis de Leyenda Superstars ¡en vivo!, l'única gira oficial de la sèrie més vista de la televisió dirigida al públic preescolar.

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

DIRECCIÓ

 

Carrer Picasso 31

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h