Lunnis de Leyenda Superstars ¡en vivo!

REDACCIÓ FOCUS.CAT

El Teatre Condal va acollir del 20 al 29 de setembre l'estrena del show Lunnis de Leyenda Superstars ¡en vivo!, l'única gira oficial de la sèrie més vista de la televisió dirigida al públic preescolar. El Mag Lari s'estrena en la direcció d'espectacles per a públic familiar amb aquest muntatge, una producció de FOCUS Entertainment & JET Entertainment sota llicència de RTVE/CLAN.

El show combina música, projecció d'audiovisuals, animació i participació del públic. I en els propers mesos engegarà una intensa gira per tot el país que s'allargarà fins a finals del 2020.

Lucrecia acompanyarà Lupita, Lublú, Lucho, Lulila, Chispas, Coneja i Conejo, en aquesta aventura estel·lar, que relata la preparació i realització de la primera gira internacional en viu dels Lunnis. Un repertori de grans temes coneguts pels seguidors del reeixit programa de Clan TV, amb títols d'artistes i bandes com Queen, Pharrell Williams o la pròpia Lucrecia, donarà forma a aquesta experiència estimulant i participativa, que fomentarà la interacció dels més menuts en tot moment. A més, Lunnis de Leyenda Superstars ¡en vivo! treballarà valors associats a la sèrie de RTVE com l'amor, la creativitat, el treball en equip, la consciència ambiental, l'empatia i el respecte.

"Mag Lari, director de Lunnis de Leyenda Superstars ¡en vivo!"

Qui m'havia de dir que, a la meva edat, conèixer aquests éssers tan entranyables durant aquests mesos d'assaig em podria fer tan feliç, perquè els Lunnis són això, felicitat directa, i amb ells la “mama” Lucrecia, que amb el seu inesgotable somriure ens contagia el seu optimisme meravellós.

 

Els Lunnis i Lucrecia ens oferiran un concert, però també ens convidaran a l'assaig, ja que, perquè quelcom surti bé, abans s'ha de preparar!

 

Amb els Lunnis coneixerem personatges de “leyenda”, i junts aprendrem què significa ser una superestrella, perquè tots podem ser-ne, de superestrelles, sempre que brilli la nostra llum interior.

Lupita: una lunni rosa. Li encanta estudiar, és molt perfeccionista. Un dels seus entreteniments és fer amics de tot el món i conèixer altres cultures. Es baralla sovint amb Lucho i detesta els cigrons.

 

Lublú: un sensible lunni blau a quil’agrada llegir contes i explicar històries. El seu major entreteniment és escriure poesia. També li encanten els polvorons, i faria qualsevol cosa per menjar-ne. Els seus cabells tenen aspecte de plomes.

 

Lulila:la més petita de tots, una lunni lila. És molt curiosa i adora fer tot tipus de preguntes per a entendre com són les coses. No li agrada la sopa.

 

Lucho: un lunni groc i amb els cabellsde punta, és molt enèrgic i no gaire bo en els estudis. El seu entreteniment és fer bromes als seus amics i tot tipus d'entremaliadures.

Conejo i Coneja: els nostres amics observadors, Conejo i Coneja, són els tècnics de so i de llums del superconcert dels Lunnis. Estaran atents a cada detall que es produeixi damunt de l'escenari, així com a tot el que succeeixi entre vestidors. A través d'una enorme pantalla, aniran parlant amb el públic.

 

Chispas: és un convidat especial a l'assaig del gran concert dels Lunnis. Durant la gira, ajudarà els nostres amics en qüestions tècniques, com per exemple parlar l'idioma conill mitjançant una màquina de traducció que ell mateix ha inventat. Però en realitat Chispas vol ser cantant i creu que aquesta pot ser la seva gran oportunitat per a pujar a un escenari i mostrar tot el seu talent al món.

Per a més informació: www.lunnisdeleyenda.com

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

administracio@elnou.cat

Tel: 972 610 204

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h i 16h - 19h