Reportatge Fundació Cuixart

REDACCIÓ FUNDACIÓ CUIXART

Andreu Buenafuente i el jazz – 7ena edició del cicle de concerts de jazz
als jardins de la Fundació Cuixart

Després d'un llarg parèntesis i mantenint viu el record de Joan Aliu amb l'esplèndida col·laboració d'Oriol Romaní la fundació Cuixart ha programat aquest cicle extraordinari per aquest estiu amb 5 concerts. El repertori d'aquesta proposta gira sempre entorn del Jazz Clàssic.

Toni Solà, protagonista del pròxim 20 d'agost a les 20.30 h.

El saxofonista barceloní es reunirà en l'escenari amb Gerard Nieto (piano) i Ignasi González (contrabaix) i Xavi Hinojosa (bateria). Toni Solà és un músic, consolidat. Les seves grans especialitats dins del món del jazz conformen un ventall ampli d'estils: "be bop, hard bop, els estils més negres i amb més swing del jazz".

Gemma Abriè amenitzarà l'últim concert el dia 3 de setembre a les 20.30 h.

La cantant és una de les joves figures del jazz català amb més projecció. Dotada d'una veu gruixuda, alhora que càlida i rica en matisos, el seu estil ha partit sempre de les músiques d'arrel afroamericana i sonoritats més mediterrànies.

Andreu Buenafuente exposa a la Fundació Cuixart

Per acompanyar les vetllades musicals durant les nits Jazz. Des del 2014 s'obren les portes del taller per oferir una exposició de pintura. Cada any es convida a un pintor que conviu en l'espai de treball d'en Cuixart. Enguany, de manera inèdita Andreu Buenafuente exposa la seva pintura

 

El passat 15 de juliol Andreu Buenafuente va inaugurar la seva primera exposició de pintura en solitari. Ho fa amb una mostra de 21 peces anomenada 'Jazz'.

 

L'exposició es pot veure fins al 3 de setembre, de dijous a dissabte de 18 h a 21 h i els diumenges de 10 h a 13 h i de 18 h-20 h.

111.PNG