QUÈ HI HA DE NOU?

G-LOQ TELECOM

Hola a tots! Hem inaugurat G-LOQ TELECOM al carrer Torres Jonama número 30 de Palafrugell, el lloc ideal per als fans de les noves tecnologies. Estarem encantats de poder conèixer-vos i explicar-vos en persona les nostres solucions per a particulars i empreses. Encara que no està bé dir-ho, tenim la millor oferta i la més econòmica. Comprova-ho! 

NOVA FINCA · Es trasllada!

Des del passat mes de juliol estem ubicats en el nou local, a Palamós, i volem agrair als nostres clients la confiança dipositada durant aquests anys. Aquest projecte va començar amb molta il·lusió i constància. Després de quinze anys ja som una petita empresa i seguim amb la mateixa il·lusió i dedicació que el primer dia. Intentem guiar i assessorar durant tot el procés de compra o venda de la seva llar. Sóc Natàlia Sánchez Segura, filla de Palafrugell, i Gerent de Novafinca Agència Immobiliària amb més de 17 anys d'experiència en el sector immobiliari. Vine a visitar-nos!

AB CENTRE DENTAL

A AB Centre Dental estem d'aniversari, fem 10 anys!!
De part de tot l'equip volem donar les gràcies a tots els nostres pacients i amics per haver confiat en- nosaltres i deixar-nos cuidar els vostres somriures.
Per molts més anys!!!

DIRECCIÓ

 

C/del Mestre Sagrera, 47 1er Pis

Palafrugell

CP 17200

CONTACTE

 

eva@elnou.cat

Tel: 645 80 32 95

 

  • White Facebook Icon
  • White Twitter Icon
  • White Google+ Icon

HORARI

 

Dilluns a Divendres

9h - 14h